Houtrot reparatie

Bij Lianco Bouw in Dordrecht bent u aan het juiste adres voor alle soorten houtrot reparaties. Wij zijn specialist in herstellen van kozijnen, ramen en deuren. Wij bieden een oplossing voor alle houtrot problemen en wij werken voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het repareren van houtrot is goedkoper dan het vervangen van een deur of kozijn: met een houtrot reparatie bespaart u dus geld! Lianco Bouw is dé houtrot specialist van de regio Drechtsteden & Rotterdam. Wij zijn onder meer actief in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Ridderkerk en Sliedrecht.

 

Oorzaken van houtrot

Houtrot wordt vaak veroorzaakt door slecht onderhoud aan kozijnen, ramen en deuren. Ook onvakkundig schilderwerk kan hiertoe bijdragen. Houtrot vind je op plekken waar het hout onbehandeld is en langdurig in aanraking is geweest met vocht. Het is niet altijd eenvoudig om houtrot te herkennen. Meestal zijn kozijnen, liggende delen en verbindingen de plekken waar houtrot als eerste optreedt. U kunt vergevorderde houtrot onder meer herkennen aan blaasvorming onder de verflaag.

 

Houtrot reparatie

Bij een houtrot reparatie wordt eerst het rotte hout weggehaald tot het gezonde hout bereikt wordt. Op de plek van het verwijderde hout wordt een epoxy aangebracht. Nadat deze droog en afgewerkt is, kan hier weer overheen geschilderd worden. Van de houtrot reparatie is vervolgens niets meer te zien. Met regelmatig onderhoud blijven ook deze gerepareerde onderdelen als nieuw.

 

Uw houtrot specialist in de Drechtsteden & Rotterdam

Lianco Bouw beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van houtrot reparaties. Over de jaren heen hebben wij een scala aan kozijnen, ramen en deuren herstelt voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij zorgen ervoor dat uw houtrot problemen snel verleden tijd zijn. Eventueel kunt ervoor kiezen om de houtrot reparaties te combineren met andere werkzaamheden. Zo verzorgt Lianco Bouw eveneens renovaties en verbouwingen. Neem voor meer informatie over deze en andere werkzaamheden contact met ons op.